スクールブログ SCHOOL BLOG

2020.02.14

Ingrid先生オススメ!バレンタインレシピ★

Happy Valentine♡

今回はIngrid先生がバレンタインにオススメのレシピを教えてくれました♪

材料はたった3つ!とても簡単なのでぜひお子様と作ってみてください(^^)/


★★★★★★★Chocolate Candy★★★★★★★

Valentine's day is just around the corner and you're probably worried about

the ridiculous amount of money you need to spend on chocolates.

(バレンタインって意外とお金がかかったり、たくさんの量を用意しないといけないのが悩みです。)

Don't worry, we got you!!! (でも大丈夫!)

I've got a three ingredients chocolate candy recipe to solve all your life's problems.

(このレシピならたった3つの材料でチョコレートキャンディーができちゃうんです。)

Plus, you can also make it not only for valentine's day,

but also for your kids at any time, or when you're bored.

(そしてバレンタイン用だけでなく、お子様と一緒にいつでも楽しんでいただけます!)


Here's what you need:

- 2 full table spoons of butter; 【バター 大さじ2】

- 4 table spoons of chocolate powder; 【ココアパウダー 大さじ4】

- one can of candensed milk (around 350 ml) 【練乳 約350ml】

Instructions:

Mix all the ingredients in a sause pan and bring it to the stove, on medium heat.

(材料を全部混ぜ、鍋で中火にかける)

Never stop stirring it, you know when it's ready when you mix it and see the candy detaching from the bottom of the pan.

(鍋の底から離れやすくなるまで混ぜ続ける)

When it is done, turn off the heat and let it cool.

(しっかり離れるようになったら、火を止めて冷ます)

Spread some butter on your hands and roll the candy into little balls.

(手のひらにバターを塗り、小さく丸める)

Sprinkles are optional. Enjoy it!

(追加で、デコレーションをしてもOK!ぜひ作ってみてね♪)


Ingrid

アスト津校

アクセス

津駅東口より徒歩1分 アスト津2F

地図・道順
開校時間
平日12:00~21:00・土曜11:00~20:00
休校日
日曜・祝日、その他GW、夏期年末年始
電話
無料体験レッスンご予約・お問い合わせ
インフォメーションセンター
0800-111-1111
10:00-21:00(土・日・祝は19:00まで)
※フリーコール 通話料無料
イーオン生徒様専用(スクール直通)
059-224-0900

電話

無料体験レッスンの
ご予約・お問い合わせ

インフォメーションセンター

フリーコール0800-111-1111

10:00-21:00 (土・日・祝は19:00まで) ※フリーコール 通話料無料

生徒様専用 電話番号

アスト津校 直通

059-224-0900

平日12:00~21:00・土曜11:00~20:00

閉じるフリーコール