スクールブログ SCHOOL BLOG

Hello

英会話のイーオン横浜本校です!

本日はGabriel先生のブログをお届けします♪

Hello everyone! Gabriel here! Let's talk about barbecues in America.

Traditionally, American barbecues always have meat, typically either pork or beef. With pork, we love to grill up some ribs, and some people also like making pulled pork. However, with beef, people like to make brisket, especially in Texas!


Also, a true barbecue uses wood to smoke the meat. Many people love the smoky flavor that cooking with wood adds to the meat.

Different areas use different types of wood for different tastes!

Lastly, barbecue sauce is added to the meat for a rush of flavor.

Again, barbecue sauces vary by region and there are many different kinds of sauces.

My favorite barbecues consist of ribs with sweet barbecue sauce, a side of mashed potatoes, and a bowl of macaroni and cheese. Some salad also helps round out the meal. I hope you get a chance to enjoy an American style barbecue!


皆さんこんにちは!ガブリエルです!アメリカのバーベキューについて話します。

伝統的なアメリカのバーベキューは、特に豚肉や牛肉があります。豚肉は、リブを焼いたり、"pulled pork" (低温で焼いた肉をほぐしたもの)を作るのが好きです。しかし、特にテキサスでは、"brisket"(牛肉の胸部の肉。BBQでは低温で焼いて作るコンビーフ)を作ったりします。


また、本場のバーベキューは肉をいぶるために本物の木を使います。多くの人は、木を使って焼かれたスモーキーな味が好きです。

地域によって使う木の種類が異なるので、味も異なります。

また、バーベキューソースは味を更に楽しむために使われます。そのソースは地域によって異なり、様々な味があります。

私がバーベキューをするとき、リブを食べる時のお気に入りのソースは甘いバーベキューソースです。一緒にマッシュポテトとマカロニチーズを食べるのが好きです。サラダがあればさらに完璧です。


是非、アメリカ式のバーベキューを楽しんでください!

横浜本校

アクセス

横浜駅西口徒歩1分 ジョイナス地下街直結 エキニア横浜8F

地図・道順
開校時間
火~金曜12:00-21:00 土曜・日曜10:00-19:00  
休校日
月・祝日。その他GW、夏期、年末年始。
電話
無料体験レッスンご予約・お問い合わせ
インフォメーションセンター
0800-111-1111
10:00-21:00(土・日・祝は19:00まで)
※フリーコール 通話料無料
イーオン生徒様専用(スクール直通)
045-314-0706

電話

無料体験レッスンの
ご予約・お問い合わせ

インフォメーションセンター

フリーコール0800-111-1111

10:00-21:00 (土・日・祝は19:00まで) ※フリーコール 通話料無料

生徒様専用 電話番号

横浜本校 直通

045-314-0706

火~金曜12:00-21:00 土曜・日曜10:00-19:00  

閉じるフリーコール